​Ring til os:  75 94 31 34

Skriv til os:  4306@butiksmail.dk

​Levering af blomster – nemt og sikkert

Hvis du befinder dig uden for Fredericia, for eksempel i Kolding eller Vejle, men alligevel ønsker at bestille din næste buket via os, så er det heldigt, for vi har en lynhurtig levering af blomster. Vi tager imod alle bestillinger, og vi kan både tage imod bestillinger via telefon eller i butikken. Vi tilbyder primært levering af blomster til Fredericia og omegn samt Middelfart, men ring til os, så finder vi ud af noget.

Få en lynhurtig levering af blomster

Hvis der er sket noget, som kræver en buket, så kan vi foretage en levering af blomster inden for 12 timer af forretningens åbningstider. Dette er reglen, men vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at få dine blomster leveret alligevel. Vi er til at snakke med, så kontakt os, hvis der er andre ønsker.

Vi ved, at der kan ske glædelige eller triste ting i livet, der kræver en buket, og derfor ønsker vi at troppe op, når behovet er der.

Kontakt os og vi finder buketten til dig

Ring til os på telefon 75 94 31 34, så vi kan høre mere om, hvilken type buket du skal have, og om en levering af blomster egentlig er mulig i forhold til, hvor du befinder dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Brug bestillingsformularen her på siden for at bestille blomster.

Bestil online

Over 30 års erfaring​

Nu kan du handle udenfor åbningstid!

Vi har åbnet en selvbetjeningsbutik. Butikken ligger til højre for vores indgang. Der er et udvalg af buketter, beplantninger og specialiteter, lige til at tage med på farten, hvis du får brug for det uden for vores åbningstid.

Døren er åben alle dage fra kl. 6-22, også i weekend og på helligdage.

​Bårebuket laves med respekt og kærlighed

Hos Gardenia Blomster i Fredericia kan du få bundet en bårebuket, hvis du har mistet en, du ønsker at vise din kærlighed til i Kolding, Vejle eller omegn. Hos os kan du vælge en klassisk buket, men du kan også sammensætte den selv, så den bliver helt unik. Vi har dyb respekt for alle vores kunder, men når vi laver en bårebuket, kan vi ikke undgå at lægge ekstra respekt og kærlighed i buketten.

Et samarbejde om en smuk bårebuket

Vi ønsker at samarbejde tæt med vores kunder, særligt når det drejer sig om bårebuketten til begravelsen. Ønsker du en almindelig bårebuket, kan du bestille enten i vores fysiske butik eller på vores hjemmeside, men en unik bårebuket kan du være med til at sætte dit præg på, hvis du kommer ind i butikken. Vi ønsker en god dialog med dig om, hvilke blomster du ønsker at sætte i bårebuketten - måske var liljen yndlingsblomsten til den, du mistede?

Når vi leverer blomster til en begravelse, kan vi tilbyde lidt forskelligt. Der er selvfølgelig den klassiske buket, men vi kan også binde en smuk, fyldig krans til selve graven, hvis du ønsker at lægge noget fint der også. Vi kan altid koordinere sådan, at blomsterne du har valgt til en bårebuket også går igen i kransen.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at snakke med os om, hvilke blomster der skal indgå i en buketten til den, du har mistet, så kontakt os. Vi sørger for at din bårebuket bliver smuk og enestående.

Ring gerne til os på telefon 75 94 31 34 eller igennem vores online kontaktformular ved at klikke her.

​Bestil blomster

Du kan vælge mellem at levere til en adresse eller afhent blomsten i butikken

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag-​Torsdag 9.00-17.00
​Fredag  9.00-18.00
​Lørdag 9.00-12.30
​Søndag lukket

Virksomhedsinformationer

Gardenia Blomster

​Gl. Landevej 30, Erritsø, 7000 Fredericia

​CVR-nr: 33566476

kontaktinformation

​Indehaver:​​ Lone Eriksen​​

​Telefon: 75 94 31 34

​E-mail: 4306@butiksmail.dk