​Ring til os:  75 94 31 34

Skriv til os:  4306@butiksmail.dk

Nu kan du handle udenfor åbningstid!

Vi har åbnet en selvbetjeningsbutik. Butikken ligger til højre for vores indgang. Der er et udvalg af buketter, beplantninger og specialiteter, lige til at tage med på farten, hvis du får brug for det uden for vores åbningstid.

Døren er åben alle dage fra kl. 6-22, også i weekend og på helligdage.

Bestil online

Over 30 års erfaring​

​Bårebuket laves med respekt og kærlighed

Hos Gardenia Blomster i Fredericia kan du få bundet en bårebuket, hvis du har mistet en, du ønsker at vise din kærlighed til i Kolding, Vejle eller omegn. Hos os kan du vælge en klassisk buket, men du kan også sammensætte den selv, så den bliver helt unik. Vi har dyb respekt for alle vores kunder, men når vi laver en bårebuket, kan vi ikke undgå at lægge ekstra respekt og kærlighed i buketten.

Et samarbejde om en smuk bårebuket

Vi ønsker at samarbejde tæt med vores kunder, særligt når det drejer sig om bårebuketten til begravelsen. Ønsker du en almindelig bårebuket, kan du bestille enten i vores fysiske butik eller på vores hjemmeside, men en unik bårebuket kan du være med til at sætte dit præg på, hvis du kommer ind i butikken. Vi ønsker en god dialog med dig om, hvilke blomster du ønsker at sætte i bårebuketten - måske var liljen yndlingsblomsten til den, du mistede?

Når vi leverer blomster til en begravelse, kan vi tilbyde lidt forskelligt. Der er selvfølgelig den klassiske buket, men vi kan også binde en smuk, fyldig krans til selve graven, hvis du ønsker at lægge noget fint der også. Vi kan altid koordinere sådan, at blomsterne du har valgt til en bårebuket også går igen i kransen.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at snakke med os om, hvilke blomster der skal indgå i en buketten til den, du har mistet, så kontakt os. Vi sørger for at din bårebuket bliver smuk og enestående.

Ring gerne til os på telefon 75 94 31 34 eller igennem vores online kontaktformular ved at klikke her.

​Bestil blomster

Du kan vælge mellem at levere til en adresse eller afhent blomsten i butikken

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag-​Torsdag 9.00-17.00
​Fredag  9.00-18.00
​Lørdag 9.00-12.30
​Søndag lukket

Virksomhedsinformationer

Gardenia Blomster

​Gl. Landevej 30, Erritsø, 7000 Fredericia

​CVR-nr: 33566476

kontaktinformation

​Indehaver:​​ Lone Eriksen​​

​Telefon: 75 94 31 34

​E-mail: 4306@butiksmail.dk