​Ring til os:  75 94 31 34

Skriv til os:  4306@butiksmail.dk

​Brudebuket til den uforglemmelige dag

Skal du giftes? Tillykke! Vi glæder os på dine vegne! Hos Gardenia Blomster i Fredericia ved Vejle og Kolding finder du altid et smilende personale, der er klar til at give dig dit livs fest, og derfor er en brudebuket nærmest obligatorisk. Brudebuketten sætter prikken over i’et og kan komplimentere din brudekjolen på bedste vis.

Idégenerering om din brudebuket

Vi udvikler din brudebuket i samarbejde med dig, og derfor får du altid en buket, der sidder lige i skabet. Vi kan hjælpe dig med valg af farver og blomster sådan, at din brudebuket passer til din kjole og hans jakkesæt, sådan at der skabes den røde tråd.

Vi kan vores kram, og derfor kan vi hurtigt aflæse, hvilke blomster der ville passe godt til dit temperament og din kjole, bring blot et billede med af kjolen, så er vi ”good to go”.

Hvis du i stedet ønsker at inkorporere bestemte blomster eller farver i din brudebuket, så respekterer vi selvfølgelig det! Hvis du har en yndlingsblomst eller et særligt minde med en bestemt blomst, så er det klart, at vi vil sætte den et specielt og særligt sted i din buket.

Ring endelig til os

Uanset om din brudebuket skal være neutral, farverig, lille eller stor, så hjælper vi dig med at sammensætte den optimale buket for dig.

Fordi de fleste kun har én bryllupsdag, skal den være noget helt særligt, og vi hjælper dig et skridt på vejen. Ring til os på 75 94 31 34, så står vi klar til at hjælpe Jer. 

​Bestil blomster

Du kan vælge mellem levering til en adresse eller afhentning i butikken

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag- Fredag: 9.30-17.00
​Lørdag: 9.00-13.00
​Søndag: Lukket

Virksomhedsinformationer

Gardenia Blomster

​Gl. Landevej 30, Erritsø, 7000 Fredericia

​CVR-nr: 33566476

kontaktinformation

​Indehaver:​​ Lone Eriksen​​

​Telefon: 75 94 31 34

​E-mail: 4306@butiksmail.dk