​Ring til os:  75 94 31 34

Skriv til os:  4306@butiksmail.dk

​Levering af blomster – nemt og sikkert

Hvis du befinder dig uden for Fredericia, for eksempel i Kolding eller Vejle, men alligevel ønsker at bestille din næste buket via os, så er det heldigt, for vi har en lynhurtig levering af blomster. Vi tager imod alle bestillinger, og vi kan både tage imod bestillinger via telefon eller i butikken. Vi tilbyder primært levering af blomster til Fredericia og omegn samt Middelfart, men ring til os, så finder vi ud af noget.

Få en lynhurtig levering af blomster

Hvis der er sket noget, som kræver en buket, så kan vi foretage en levering af blomster inden for 12 timer af forretningens åbningstider. Dette er reglen, men vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at få dine blomster leveret alligevel. Vi er til at snakke med, så kontakt os, hvis der er andre ønsker.

Vi ved, at der kan ske glædelige eller triste ting i livet, der kræver en buket, og derfor ønsker vi at troppe op, når behovet er der.

Kontakt os og vi finder buketten til dig

Ring til os på telefon 75 94 31 34, så vi kan høre mere om, hvilken type buket du skal have, og om en levering af blomster egentlig er mulig i forhold til, hvor du befinder dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Brug bestillingsformularen her på siden for at bestille blomster.

Bestil online

Over 30 års erfaring​

Nu kan du handle udenfor åbningstid!

Vi har åbnet en selvbetjeningsbutik. Butikken ligger til højre for vores indgang. Der er et udvalg af buketter, beplantninger og specialiteter, lige til at tage med på farten, hvis du får brug for det uden for vores åbningstid.

Døren er åben alle dage fra kl. 6-22, også i weekend og på helligdage.

​Brudebuket til den uforglemmelige dag

Skal du giftes? Tillykke! Vi glæder os på dine vegne! Hos Gardenia Blomster i Fredericia ved Vejle og Kolding finder du altid et smilende personale, der er klar til at give dig dit livs fest, og derfor er en brudebuket nærmest obligatorisk. Brudebuketten sætter prikken over i’et og kan komplimentere din brudekjolen på bedste vis.

Idégenerering om din brudebuket

Vi udvikler din brudebuket i samarbejde med dig, og derfor får du altid en buket, der sidder lige i skabet. Vi kan hjælpe dig med valg af farver og blomster sådan, at din brudebuket passer til din kjole og hans jakkesæt, sådan at der skabes den røde tråd.

Vi kan vores kram, og derfor kan vi hurtigt aflæse, hvilke blomster der ville passe godt til dit temperament og din kjole, bring blot et billede med af kjolen, så er vi ”good to go”.

Hvis du i stedet ønsker at inkorporere bestemte blomster eller farver i din brudebuket, så respekterer vi selvfølgelig det! Hvis du har en yndlingsblomst eller et særligt minde med en bestemt blomst, så er det klart, at vi vil sætte den et specielt og særligt sted i din buket.

Ring endelig til os

Uanset om din brudebuket skal være neutral, farverig, lille eller stor, så hjælper vi dig med at sammensætte den optimale buket for dig.

Fordi de fleste kun har én bryllupsdag, skal den være noget helt særligt, og vi hjælper dig et skridt på vejen. Ring til os på 75 94 31 34, så står vi klar til at hjælpe Jer. 

​Bestil blomster

Du kan vælge mellem at levere til en adresse eller afhent blomsten i butikken

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 40 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag-​Torsdag 9.00-17.00
​Fredag  9.00-18.00
​Lørdag 9.00-12.30
​Søndag lukket

Virksomhedsinformationer

Gardenia Blomster

​Gl. Landevej 30, Erritsø, 7000 Fredericia

​CVR-nr: 33566476

kontaktinformation

​Indehaver:​​ Lone Eriksen​​

​Telefon: 75 94 31 34

​E-mail: 4306@butiksmail.dk